Supermash

Creativiteit of projectmanagement nodig?

Supermash ontwerpt en realiseert websites maar nog veel meer dan dat...
Grafisch altijd verrassend en verkrijgbaar in vele smaken.

Diensten

Websites

Supermash neemt het traject voorafgaand aan de bouw van uw website uit handen. Ervaring leert dat het bedenken, ontwerpen en functioneel uitwerken de enige manier is om een soepele doorloop te creëren van idee tot online. Hierbij is goede begeleiding van belang en juist dat is waar Supermash helpt. Ondersteunt door een groot netwerk waardoor wij een een passende offerte kunnen uitbrengen voor de realisatie van uw complete project. Supermash levert een pasklaar plan aan de ontwikkelaars zodat ook zij exact weten wat en hoe er technisch gebouwd moet worden.

Grafisch ontwerp

Naast ontwerpen van websites is Supermash ook inzetbaar voor ontwerp van visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders & flyers. Denk ook aan trouw & baby kaarten en andere uitnodigingen. Bij Supermash bent u gegarandeerd van een professioneel en uniek ontwerp dat tot in de puntjes is verzorgd. Altijd op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden of het nu zakelijk, fris, strak, speels,
kunstzinnig of eigenwijs moet zijn. Laat u verrassen...

Digitale nieuwsbrieven

Wereldwijd nummer 1 als het gaat over het versturen van digitale nieuwsbrieven. MailChimp helpt bij het opmaken van e-mail nieuwsbrieven in uw eigen huisstijl. Met een volledige aan- en afmeld procedure die voldoet aan de wettelijke normen. Het bijhouden van de campagne resultaten is uitgebreid en vooral erg overzichtelijk.

Playground

Door jarenlange ervaring met content management systemen weet Supermash wat er speelt op deze markt, technisch als prijstechnisch. Natuurlijk bent u vrij om zelf te kiezen welk systeem bij u past maar als het aan Supermash ligt wordt het Playground! Dit state-of-the-art systeem is meer dan alleen content management en biedt alles wat een online project nodig heeft. Uitgerust met koppelingen van toonaangevende (social) diensten en biedt een super ervaring op gebied van gebruiksgemak en responsive webdesign. Daarbij zijn updates in het abonnement inbegrepen, u blijft voorop lopen.


Supermash is ook thuis in de wereld van Wordpress, het grootste platform in de wereld voor bouw van websites en blogs.

 
 
Resize