Supermash

Creativiteit of projectmanagement nodig?

Supermash ontwerpt en realiseert websites maar nog veel meer dan dat...
Grafisch altijd verrassend en verkrijgbaar in vele smaken.

Over

Websites

Supermash neemt het traject voorafgaand aan de bouw van uw website uit handen. Ervaring leert dat het bedenken, ontwerpen en functioneel uitwerken de enige manier is om een soepele doorloop te creëren van idee tot online. Hierbij is goede begeleiding van belang en juist dat is waar Supermash helpt. Ondersteunt door een groot netwerk waardoor wij een een passende offerte kunnen uitbrengen voor de realisatie van uw complete project. Supermash levert een pasklaar plan aan de ontwikkelaars zodat ook zij exact weten wat en hoe er technisch gebouwd moet worden.

En veel meer...

Naast ontwerpen van websites is Supermash ook inzetbaar voor ontwerp van visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders & flyers. Denk ook aan uitnodigingen, pvc bedrukkking, beachflags, vouchers, stickers, prijskaarten en lichtbakken.

Bij Supermash bent u gegarandeerd van een professioneel en uniek ontwerp dat tot in de puntjes is verzorgd. Altijd op de hoogte van de laatste trends en
mogelijkheden of het nu zakelijk, fris, strak, speels, kunstzinnig of eigenwijs moet zijn. Laat u verrassen...

 


Testimonial

“In de jaren dat ik met Henrik samenwerk heb ik hem leren kennen als een creatieve, goed geinformeerde professional. Hij kent zijn 'zaakjes' is punctueel en zeer flexibel. Maar voor alles is Henrik een bijzonder aardige vent waarmee het zeer plezierig samenwerken is.”

LinkedIn aanbeveling door
Rob Vrolijk - Sportief Magazines


"In de vele jaren dat ik al met Henrik samenwerk heeft hij laten zien een passie te hebben voor (web)design. Een passie die hij regelmatig omzet in leuke, creatieve en verrassende ontwerpen. Het is prettig werken met deze betrouwbare, creatieve specialist."

LinkedIn aanbeveling door
Sjoerd Bouw - Co-owner & Director Clap Communicatieregisseurs

 
Resize